PRAKSISTILBUD

DRØMMER DU OM ET FLEKSIBELT LÆGELIV?

Du kan med denne unikke mulighed få et lægeliv der både tilgodeser dine praksisambitioner, familielivet og fritid.

2 velfungerende praksis tilbydes, med alt moderne udstyr, og meget velkvalificeret personale.
Du får mulighed for at samle begge ydernumre i en velfungerende og velindrettet praksis beliggende i Bogense eller Særslev.

Se hvad du får på nordfyn

KONTAKT OS

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Kontakt 

Læge Jørn Bennedbæk

(+45) 40319947

Kontakt

Læge Holger-Henning Carlsen

(+45) 20823808

2 praksis – 2 YDERNUMRE

2 velfungerende praksis med mange års erfaring og med fokus på meget høj faglighed, teamsamarbejde og godt arbejdsmiljø. Få den enestående mulighed for at samle 2 ydernumre i 1 praksis.

BILLIG HUSLEJE OG MANGE MULIGHEDER

Bliv læge på Nordfyn, til salg eller leje, og få store lyse lokaler og masser af plads. Rig mulighed for evt. at udvide personalestaben til alt hvad du/I ønsker. Der er ligeledes plads til op til 3 ydernumre i huset, så mulighederne er mange.

moderne udstyr – faglig sparring

Begge praksis er veludstyret, med et fuldt opdateret laboratorium, og de nyeste computersystemer. Gennem vagtringen vil du indgå i et stærkt fagligt miljø, med en hverdag der aldrig er den samme.

Bogense

H.C Andersens mors fødeby ligger ud til kysten med gode bade og sejlforhold, perfekt område til cykling, ridning, løb og hvad man ellers kan ønske sig.

Området er ekstraordinært børnevenligt med alle faciliteter incl. skole og gymnasium i nærområdet, samt plads til hele familien.

Boligområder til attraktive priser

Naturskønne områder og unikke boligområder til attraktive kvadratmeterpriser – alt fra byggegrunde, ejebolig eller lejebolig, både med kyst, fjord, skov og åbne landskaber som nabo.

Bo i en yderst charmerende og dynamisk købstad med gode shoppingmuligheder, et dejligt havnemiljø og en velbevaret gammel bykerne. Stedet hvor børn trygt kan vokse op.

 

Særslev

Nok en lille landsby; men en idyllisk by med et stort sammenhold, der har formået at markere sig. I dag med et aktivt foreningsliv samt, skole, efterskole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder.

Byen ligger 6 km fra Nordfyns Gymnasium, og 25 km fra Odense Centrum.

Fællesskab og sammenhold

Særslev fik meget tidlig en højskole – første forstander var Klaus Berntsen som senere blev statsminister (dengang konseilspræsident).

I dag er højskolen omdannet til efterskole; men en efterskole som betyder meget for lokalsamfundet, idet der afholdes nytårskoncerter, foredrag og fællesspisninger for byens borgere.

Internationalt udsyn

Mellem Særslev og Bogense ligger Nordfyns Højskole. Stedet hvor der fokuseres på en anden verden – med kursister hovedsagelig fra Japan og Kina samt livsstilsramte danskere – et univers hvortil vi også bidrager med foredrag og præsentation af almen praksis og primærsektoren i Danmark.

Kom og oplev vores verden og det gode liv for en børnefamilie.

UNIK BELIGGENHED

PRAKSIS PÅ NORDFYN

Som læge på Nordfyn får du muligheden for realisere drømmen om det gode familieliv kombineret med det spændende arbejdsliv, hvor børn trygt kan vokse op, og hvor baghaven ligger midt i unik natur. Der er fyldt med muligheder for friluftsliv, aktiviteter og kort afstand til Odense.

Tæt på Odense

Kort afstand til pulserende Odense, og med et stort antal af tilflyttere og turister. 

IDEELT TIL BØRNEFAMILIER

Stort udbud af institutioner, skoler, gymnasier, gode legepladser, biblioteker, svømmehal og meget mere.

FANTASTISK NATUR

Store børnevenlige strande, havn, marina, naturområde og skove. Naturskønne omgivelser, med alt hvad dertil hører.

DANMARKS HYGGELIGSTE Kommune

Stort udvalg af butikker, gamle fine huse, restauranter og stærkt foreningsliv. Der er et velfungerende butiksliv, med gågade og mange indkøbsmuligheder.

BILLIG HUSLEJE og Høj indtjening

Billig husleje og mindre udgifter, end i Odense. Du har både mulighed for at leje dig ind, eller købe hele ejendommen. Ønsker du at skabe et sundhedshus eller et større læge fællesskab? Her har du chancen.

FRITIDSAKTIVITETER

Stort tilbud af idræts- og fritidsforeninger, aftenskoler og arrangementer. Der er plads til sportslige interesser, som mountainbike, sejlads, fitness m.m. Du får det hele på Nordfyn.

FÅ DET LÆGELIV DER PASSER DIG

FÅ DEN BEDSTE START

Der er mulighed for at overtage en veldreven praksis, med hele 2 ydernumre og mulighed for mere. Ønsker du at samarbejde med erfarne læger i starten, kan dette aftales, hvilket kan være med til at gøre overtagelsen af praksis lettere.

LÆGERNE

LÆGERNE BAG

Jørn Bennedbæk

Almen praktiserende læge

Jeg har været praktiserende læge i Bogense Lægehus gennem 32 år - de første år i samarbejdspraksis med to andre læger.

Senere overtog jeg hele huset, som er centralt beliggende i Bogense, og har været sololæge over 20 år – uden at fortryde en eneste dag.Jeg har haft lukket for tilgang af patienter i 5 år efter at have nået langt over 2000 tilmeldte patienter. Jeg har derfor i dag en lang venteliste som du/I kan gøre brug af.

Jeg er villig til at blive ansat på dine/jeres vilkår og sammen foretage en glidende overgang.

Det har været et fantastisk lægeliv og med eneret til selv at bestemme med gode kolleger i vagt/feriering.

Jeg har haft tid til en familie med tre døtre, et liv som guitarist i rockband, eget pladestudie/selskab og et opfinderfirma.

Holger-Henning Carlsen

Almen praktiserende læge

Det er vel bedst at stoppe mens legen er god – derfor vælger jeg efter 25 år som sololæge i Særslev at sætte min praksis til salg.

Tiden i Særslev har været fantastisk, et spændende arbejde, hvor jeg langt hen af vejen selv har kunnet tilrettelægge mit arbejde og har i høj grad kunnet tillade mig at beskæftige mig med det, jeg har fundet interessant. Jeg har haft mulighed for at indrette klinikken, så den er tidssvarende med al moderne udstyr på en måde, som jeg har fundet bedst.

Ud over praksisarbejdet, har jeg i en periode været praksiskonsulent, fortiden er jeg gennem DSAM udpeget som sagkyndig i ikke kirurgisk behandling af hofteartrose for sundhedsstyrelsen.

Klinikken har gennem tiden deltaget i masser af projekter dels gennem Institut for Almen Medicin/APO Fyn og dels i samarbejde med industrien.

Jeg har været så heldig, at jeg har kunnet samarbejde med de 5 andre læger i området. Det har bl.a. betydet, at vi på skift har passet eftermiddagsvagten og passet for hinanden i ferier. Det har også gjort det muligt for mig at tage en Master i Fitness og Træning samt diplom i idrætsmedicin.

Jeg har valgt at bosætte mig i området og det har jeg aldrig fortrudt. Det at være blandt de mennesker, som bor her, har for mig været rigtigt givtigt. Den lokale berøringsflade gennem naboskab, ens børn, sportsfællesskab i idrætsforeningen eller til foredrag og kulturarrangementer, åbner ens øjne for en anden side af folks liv,  – jeg føler, at disse bekendtskaber giver en værdifuld viden om patienternes verden, når man skal behandle.

Samtidig med lægelivet, er jeg træner i den lokale judoklub og i den lokale kajakklub, samtidig med at jeg sidder i gymnastikforeningens bestyrelse. Idrætsaktiviteterne har i høj grad betydet at jeg har kunnet gøre noget sammen med min kone og vores børn og samtidig yde et bidrag til lokalsamfundet.

Send en mail

Jørn Bennedbæk: doc@live.dk

Send en mail

Holger-Henning Carlsen: HHFC@dadlnet.dk

Få en snak

Almen praktiserende læge

Jørn Bennedbæk

Tlf: 40319947

Vestergade 22, 5400 Bogense

Få en snak

Almen praktiserende læge

Holger-Henning Carlsen

Tlf: 20823808

Vestergade 6, 5471 Søndersø